Добре дошли в сайта на ЛАХ "Св. Георги" - Бургас

Лаборатория за анализ на храни "Свети Георги" - град Бургас разполага с модерна апаратура за прецизни и точни анализи, съобразени с българското и европейско законодателство (ISO, EN, БДС).

В лабораторията за анализ на храни "Свети Георги" работи екип от висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит и знания.

Основна цел на екипа е задоволяване изискванията на клиентите, чрез надеждна и компетентна работа. Изпитванията се отличават с високо качество, бързина и прецизност. Всички видове изпитвания се извършват при строго съблюдаване на конфиденциалността и добри партньорски взаимоотношения.

Извършва всички видове микробиологични и физикохимични изпитвания на хранителни продукти от животински и растителен произход: месо и месни продукти, риба и рибни продукти, продукти от нерибни хидробионти (миди, калмари, рапани, скариди), мляко и млечни продукти, яйца, салати и готови ястия, кулинарни изделия, мед, сладкарски изделия (торти, сладкиши), храни на зърнена основа (хляб и хлебни изделия), консерви, отривки и смивове, вода.

Извършва трихинелоскопиране по Регламент (ЕС) № 2015/1375 Пр.I.гл.I

Лабораторията притежава сертификат за акредитация от ИА БСА №242 ЛИ.